aqua2

Dadi oil, Pronails en Peclavus

  DADI'OIL

95% Gecertificeerd Organisch

Dadi'Oil is een puur organische olie zonder kunstmatige toevoegingen. Het bevat naast zuivere avocado olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie en puur natuurlijke vitamine E maar liefst 21 essentiële oliën. Dadi'olie is een enorm fijn product gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen. Nat het intrekken voelt de huid niet vet aan en de aroma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dadi'oil helpt je lichaam om ontstekingen te bestrijden en aantastingen te voorkomen. Wanneer de olie op een koude plek staat kan het een beetje gaan stollen, maar geen probleem. Zet het op een warme plek en de olie wordt weer vloeibaar zonder dat de kwaliteit af neemt. 

Geadviseerd wordt om het product minstens 2 x daags aan te brengen. Masseer het product zachtjes in tot de nagel de substantie volledig heeft opgenomen. 

 

    

De ProNails footcare lijn is wetenschappelijk ontwikkeld om je voeten te helpen  en ze de behandeling te geven die ze verdienen.

Urea en Q10 zijn de belangrijkste ingrediënten van de ProNails voetgamma.  Urea zorgt ervoor dat huidcellen extra vocht kunnen absorberen en verbetert de huid zonder de ermatologische textuur te schaden. Het vergemakkelijkt ook de absorptie van actieve  ingrediënten. Co-Enzym Q10 verbetert de elasticiteit van de huid en helpt om ze terug te brengen in haar gezonde staat.

De producten zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn vrij van alcohol en parfum. Ze bevatten geen minerale oliën en zijn geschikt voor diabetici.

De Tincture beschermt tegen nagelschimmels. Het is een effectieve behandeling voor splijtende en/of verkleurde nagels. De actieve ingrediënten zijn: clotrimazol & panthenol.

 

 

De verzorgingsproducten van Peclavus staan al meer dan 30 jaar garant voor betrouwbaarheid en werkzaamheid. De natuur biedt alles wat nodig is voor een natuurlijke huidverzorging. Peclavus-producten zijn op een zo natuurlijk mogelijke manier gefabriceerd en bevatten geen aardolieproducten, geen stoffen van dode dieren en is niet op dieren getest. Het bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

                              

 

Maak je website met Websitemachine.nl