aqua2

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure


 Ik ben Dominique Windsma, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en   pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS en Provoet.  

 Sinds juli 2019 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialist en pedicure in   mijn salon op de Emmaweg 75A. U kunt bij mij terecht voor heerlijke   gezichtsbehandelingen, deelbehandelingen zoals bijvoorbeeld waxen van   benen, bikinilijn, oksels en gezicht, en pedicure behandelingen zoals   bijvoorbeeld het verwijderen van eelt, likdoorns en mycose.

 In november 2020 ben ik gestart met de opleiding Medisch Pedicure.  Door   COVID-19 is de opleiding voor praktijklessen tijdelijk gesloten geweest.   Maar gelukkig heb ik dit weer op kunnen pakken. Verder volg ik trainingen,   cursussen en workshops om te zorgen dat ik op de hoogte blijf van de   laatste ontwikkelingen.

 Met de hoogstaande producten en behandelingen werk ik altijd via een   natuurlijke weg aan huidverbetering en mooie voeten.

 Daarnaast geef ik vrijblijvend advies, zodat u langer plezier heeft van de  behandelingen. Want door thuis de juiste producten te gebruiken, zorgt u  voor een beter resultaat.

 

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel, App of mail mij gerust. 

Tel.: 06 23 48 34 27

mail: info@schoonheidssalondominique.nl  

 

Maak hier uw online afspraak

 

Staat de dag en tijd er niet tussen wanneer je een afspraak wilt, bel of mail dan voor de mogelijkheden.

 

    

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu