aqua2

Officina Naturea

 

 

 

Officina Naturae is een Italiaanse producent van o.a. cosmetica, oliën en zonnecrèmes. Zij maken zoveel mogelijk gebruik van lokale, biologische fairtrade ingrediënten.

De crèmes bevatten waardevolle zuivere biologische kruidencomplexen en zijn rijk aan

 geconcentreerde emulsies voor ieder huidtype. In de crèmes wordt gebruik gemaakt van krachtige natuurlijke ingrediënten als rucola, zwarte bessen, calendula, heermoes, granaatappel, berendruif. Daarnaast worden in veel crèmes vier bio-actieve oliën verwerkt van olijf, amandel, borage en lijnzaad.

De crèmes hebben een voedende en hydraterende werking. Ze bevatten innovatieve probiotica en zijn geschikt voor elk huidtype, ook voor de oudere en problematische huid.

In de gecertificeerde beschermende zonnecrème zitten alleen natuurlijke en minerale filters.

De crèmes zijn getest in het laboratorium en bevatten de juiste UVA en UVB filters om de huid te beschermen tegen de zon en toch mooi bruin te laten worden. De crèmes bevatten geen parfum, waardoor er geen gevoeligheden of allergische reacties kunnen ontstaan. Officina Naturae zonnecrèmes zijn geschikt voor iedereen die op een verantwoorde manier van de zon wil genieten

           

Maak je website met Websitemachine.nl