aqua2

Pronails en Peclavus

  

    

De ProNails footcare lijn is wetenschappelijk ontwikkeld om je voeten te helpen  en ze de behandeling te geven die ze verdienen.

Urea en Q10 zijn de belangrijkste ingrediënten van de ProNails voetgamma.  Urea zorgt ervoor dat huidcellen extra vocht kunnen absorberen en verbetert de huid zonder de ermatologische textuur te schaden. Het vergemakkelijkt ook de absorptie van actieve  ingrediënten. Co-Enzym Q10 verbetert de elasticiteit van de huid en helpt om ze terug te brengen in haar gezonde staat.

De producten zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn vrij van alcohol en parfum. Ze bevatten geen minerale oliën en zijn geschikt voor diabetici.

De Tincture beschermt tegen nagelschimmels. Het is een effectieve behandeling voor splijtende en/of verkleurde nagels. De actieve ingrediënten zijn: clotrimazol & panthenol.

 

 

De verzorgingsproducten van Peclavus staan al meer dan 30 jaar garant voor betrouwbaarheid en werkzaamheid. De natuur biedt alles wat nodig is voor een natuurlijke huidverzorging. Peclavus-producten zijn op een zo natuurlijk mogelijke manier gefabriceerd en bevatten geen aardolieproducten, geen stoffen van dode dieren en is niet op dieren getest. Het bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

                              

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu